На Одещині прикордонники простились зі старшим сержантом Володимиром Власовим

Захищаючи Україну, загинув прикордонник старший сержант Власов Володимир Володимирович.

Про це повідомило Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Він разом з побратимами у складі прикордонного підрозділу давали відсіч ворогу на сході країни, але, 29 грудня 2023 року отримав поранення не сумісне із життям.

Відання військових почестей відбулось в місті Рені. Провести Героя в останню путь прийшли рідні, близькі, знайомі та побратими з Білгород-Дністровського та Ізмаїльського прикордонних загонів.

Старший сержант Власов Володимир Володимирович народився 09 травня 1998 року в місті Рені Одеської області. Після здобуття середньої освіти вступив до Дунайського центру професійної освіти.

У 2019 році розпочав військову службу в Ізмаїльському прикордонному загоні в відділі прикордонної служби «Рені». Товариші по службі завжди тільки позитивно відгукувались про Володимира. Він завжди був готовий прийти на допомогу та підтримати. В кінці 2021 року Володимир був направлений служити до Білгород-Дністровського прикордонного загону, де проходив службу у складі прикордонної комендатури швидкого реагування. З червня 2023 року по серпень 2023 року разом з побратимами з прикордонної комендатури швидкого реагування виконував бойові завдання на сході України.

З серпня 2023 року його перевели для подальшої служби до бойового Краматорського прикордонного загону.