Оренда квартири в Одесі: пять варіантів в центрі міста

Редакція 048 підготувала для своїх читачів 5 варіантів квартир у центрі Одеси на довгострокову оренду. 

Зазначимо, що добірка не є рекламою або топом, а всі квартири були знайдені випадковим чином на сайті з безкоштовними оголошеннями OLX, посилання на який пошуковик Google видає серед перших за запитом "зняти квартиру в Одесі довгостроково".

Квартира на вулиці Софіївська

Здається квартира в історичному центрі Одеси на вул. Софіївська. Вона розташована на першому поверсі, 3-х етажної будівлі. Загальна площа 45 квадратних метрів, кухня 12 квадратних метрів. В оголошені написано, що є всі необхідні меблі: дивани, ліжко та шафи. Також є вся необхідна техніка: пральна машинка, духова шафа, мікрохвильовка.

В оселі газова плита, тож при відключенні світла майбутні мешканці можуть приготувати собі гарячу їжу та напої. Є двоконтурний котел. Зручно буде для автомобілістів тому що є місце для машини. Також орендарі не проти домашніх улюбленців. До вулиці Дерибасівська та Міськсаду - 15 хвилин пішки. 

В оголошені написано, що виходять низькі комунальні платежі. 

Вартість квартири на місяць 8000 гривень 

Для більш детальної інформації дзвоніть по номеру 093 824 5772

Квартира на вулиці Дерибасівська

Квартира здається від власника в провулку Віце-Адмірала Жукова/Дерибасівська через дорогу від Міськсаду. Загальна площа 28 квадратних метри. Площа кухні 15 квадратних метри.

Квартира розташована на другому поверсі історичного царського будинку. Вікна виходять на двір. У квартирі є все потрібне для життя від постільної білизни до посуду.

Центральне опалення/газ/бойлер із гарячою водою/ вся побутова техніка для комфортного життя.

Вартість оренди 6700 також застава у сумі одного місяця оренди та комунальні.

Квартира здається лише на довгостроково зазначено в оголошені.

Телефон: 096 293 7576

Квартира на вулиці Катерининська

Здається двокімнатна квартира на вулиці Катерининська. Розташована вона на другому поверсі триповерхового будинку. Загальна площа 50 квадратних метри. Площа кухні 8 квадратних метри.  В оголошені написано, що є всі необхідні меблі та техніка для життя. Дві кімнати і що зручно, вони не суміжні, а роздільні. Також є кондиціонер. Відмінна транспортна розв'язка. В квартирі можна жити з домашніми улюбленцями. 

Ціна 7500 грн. на місяць.

Телефон для довідок : 093 7678998

Квартира на Малій Арнаутській

Здається однокімнатна квартира за адресою Мала Арнаутська кут Старопортофранківська. Сталінка, кухня студія. Загальна площа 35 квадратних метри, кухня - 15 квадратних метрів, Квартира укомплектована усіма необхідними меблями та технікою для проживання. У квартирі встановлено котел. Опалення центральне. Здається без дітей та тварин. Комунальні рахуються за лічильниками. 



Квартира на вулиці Приморська

Здається однокімнатна квартира на першому поверсі 3-х поверхового будинку зі своїм обгородженим двориком, ґратами на вікнах та місцем для авто у центрі по вул. Приморська. Квартира чиста, світла після косметичного ремонту з усім необхідним для комфортного проживання. Велике ліжко зі зручним матрасом. Також є диван. Якщо є тварини, то доплата за місяць плюс 1000 гривень. 

Здається за 5000 гривень.

Телефон : 093 824 5772