Под Одессой задержали самого циничного алкоголика

Вандал, который ранее разрыл свежий склеп на кладбище в селе Шабо, Белгород-Днестровского района - найден.

Как сообщает пресс-служба ГУ Нацполиции в Одесской области, 33-летний рецидивист, кроме того, что разрыл могилу - обворовал ее.

Напомним, свидетелей преступления впечатлило также то, что вандал оставил после себя следы употребления алкоголя.

дело возбуждено по статье: "Надругательство над могилой".

Нагадаємо, що  в січні 2018 року на кладовищі в селі Шабо Білгород-Дністровського району невідомі особи пошкодили могилу.

Відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України.

«Завдяки професійним та злагодженим діям співробітники сектору кримінальної поліції  встановили особу, яка скоїла вказаний злочин,- розповів начальник Білгород-Дністровського відділу поліції Євген Орлов.- Ним виявився 33-річний житель села Шабо, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. У чоловіка вилучено викрадені речі та він зізнався у скоєному».

Чоловікові повідомлено по підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.