• Головна
  • Новорічний подарунок для коханого! Кожаний чохол для iPhone від Pierre Cardin
Реклама
12:43, 25 грудня 2014 р.

Новорічний подарунок для коханого! Кожаний чохол для iPhone від Pierre Cardin

Реклама

Днями компанія iWay представила для клієнтів нову лінію товару - кожані чохли від Pierre Cardin преміум класу в гарній подарочній упаковці.

Ця новина стає ще більш актуальною напередодні новоріних свят. Адже, якщо Ви ще не встигли придбати коханому або коханій подарунок, ще є час це зробити сьогодні.

Інтернет-магазин iway.com.ua пропонує багатий вибір серед чохлів для iPhone 6, 5s та 5 від відомого бренду Pierre Cardin, а також інших виробників.

Компанія iWay працює по всій території України. Заказ можна зробити як на сайті iway.com.ua, так і замовивши по телефонам: +38(063)11 87 222 або +38(097)00 87 222
Доставка здійснюється Новою поштою та в цілому займає 1-2 дня у будь-яке місто України.

Невеликий огляд кожаних чохлів на подарунок для iPhone 6, 5s та 5, випущені під брендом відомого французького модельєра П'єр Карден.

Звучить соковито і дорого, але коштують при цьому аксесуари цілком адекватних грошей. У відео ролику ми розповімо Вам і покажемо, що вони з себе представляють наживо.

Модель Pierre Cardin PCL-P03 являє собою звичайну накладку на задню частину айфона. Матеріал - натуральна шкіра італійського виробництва та преміум класу, жорстка і навіть брутальна, напевно, через що чохол можна назвати тонким. Внутрішня частина аксесуара зроблена з м'якого матеріалу. Всі порти відкриті і це добре, тому що при такій товщині чохла було б непросто дотягнутися, наприклад, до перемикача тихого режиму.

Pierre Cardin PCL-P04 для iPhone 5, 5s та PCL-P04 для iPhone 6 - це класичний фліп-кейс, тобто, накладка плюс кришка, що відкидається з магнітами. За рахунок більш м'якої шкіри і цікавого малюнка на кришці цей чохол не здається вже таким брутальним. У такому бордовому кольорі це навіть швидше жіночий аксесуар. Всі порти тут прикриті, для них в чохлі є спеціальні отвори. Для чоловіків є кольори: чорний та коричневий.

Колекція аксесуарів для iPhone не може існувати без класичного чохла-кишені - модель PCF-J03. Один з найбільш приємних на дотик чохлів. На вибір є три колірних рішення - білий, коричневий і чорний. Природно, тут є спеціальний «язичок», за допомогою якого iPhone легко виймається з чохла.

На інші моделі з колекції чохлів - кобуру Pierre Cardin PCL-P08 і трансформера Pierre Cardin PCG-P03 - можна подивитися в нашому відео ролику або на сайті iway.com.ua

Не можемо не виділити гарну упакову, в  якій йдуть чохли для iPhone, що надає елегантності в якості подарунку. Також в упаковці кнжка-інструкція Pierre Cardin, Paris.

Кожаний чохол - дуже непоганий подарунок до Нового Року для шанувальників класики, але вибір, природно, за Вами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#подарунок на новий рік чоловіку #що подарувати коханому #чохли iphone на подарунок #кожані чохли для iphone 6 #подарунок новою поштою
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...