• Головна
  • Як вибрати для дитини осіннє взуття?
16:12, 23 вересня 2014 р.

Як вибрати для дитини осіннє взуття?

До вибору осіннього взуття для малюка слід підходити дуже ретельно, адже йому доведеться проходити через серйозні випробування негодою. Мінлива осіння погода несе нам і дощі, і бруд, і спекотні дні, і перші заморозки. Як вибрати для дитини осіннє взуття? Головна вимога до нього - висока якість. Економити на осінньому взутті - це значить економити на здоров'ї дитини, адже формування дитячої стопи, постави і ходи знаходиться в прямій залежності від якості взуття, в якій малюк проводить багато часу, бігаючи і граючи.

Популярне демісезонне взуття. Рекомендації щодо вибору

  • Шкіряні кросівки (з синтетичними вставками) - відмінний варіант. У цьому анатомічному взутті нога може «дихати». Кросівки повинні володіти помірною жорсткістю. Підошва - товста і гнучка, без вентиляційних отворів. Розумніше вибирати моделі на липучках, не всі діти здатні самостійно впоратися зі шнурками, навіть якщо мова йде про школярів початкових класів.
  • Класичне осіннє взуття - шкіряні туфлі. В них обов'язково повинна  бути присутньою ортопедична устілка. Вимоги до підошви - достатня товщина і можливість згинатися рівною дугою без особливих зусиль. Звертайте увагу на спосіб кріплення підошви до верху взуття, саме він багато в чому визначає здатність взуття пропускати вологу.
  • Черевики - стандартне взуття. За цим об'єднуючим поняттям ховається величезна кількість всіляких типів осіннього взуття. Вам доведеться вибирати не тільки фасон і матеріал, а й бренд, і країну-виробника. Дошка оголошень сайту Клубок пропонує прекрасний вибір демісезонного взуття для хлопчиків і дівчаток з найширшим ціновим розкидом, так що купити для дитини осіннє взуття зможе сім'я з будь-яким бюджетом. В процесі вибору слід віддати перевагу моделям з водовідштовхувальним просоченням верху взуття і рельєфною підошвою, яка запобіжить ковзанню. Заслуженою популярністю у споживчої аудиторії сьогодні користується високотехнологічне мембранне взуття. Кращою мембраною вважається GORE-TEX і Sympatex.
  • Гумові чоботи - обов'язкове взуття в осінньому гардеробі. Справжній порятунок від калюж і бруду. В таких чобітках важливо, щоб устілка була текстильною (повстяною), а внутрішня поверхня чобіт також була оброблена натуральним матеріалом. Підошва чобота повинні бути високою, інакше ніжки будуть мерзнути. Майте на увазі, що і якість самого матеріалу, і клею повинні відповідати прийнятим нормативам. Не варто купувати найдешевші «базарні» варіанти.


У будь-якому типі осіннього взуття для дітей передня частина і задник зобов'язані бути щільними, міцними і жорсткими. Не розраховуйте, що Ваша дитина буде акуратно обходити калюжі, купуйте якісне водонепроникне взуття і дозвольте своєму малюкові вільно гратися і бігати під дощем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...