• Головна
  • Шість годин боротьби за життя: під Одесою чоловік впав у 18-метровий колодязь та загинув, - ФОТО
08:41, 21 березня 2023 р.
Надійне джерело

Шість годин боротьби за життя: під Одесою чоловік впав у 18-метровий колодязь та загинув, - ФОТО

Шість годин боротьби за життя: під Одесою чоловік впав у 18-метровий колодязь та загинув, - ФОТО

Вчора ввечері о 16:45, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Маяки, чоловік потребує допомоги по вилученню з колодязя.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС Одеської області

По прибуттю на місце виклику рятувальниками було встановлено, що в трубі колодязя (діаметром 400 міліметрів) на глибині 18 метрів знаходиться громадянин 1993 року народження, рух якого обмежений.

Рятувальні роботи вогнеборцям допомагали проводити за допомогою 4-х екскаваторів, фронтального навантажувача та крану. Рятувальниками за допомогою бензопили розчищено дорогу - під'їзду до колодязя - від чагарників та гілок дерев.

За допомогою екскаваторів забезпечено рятувальні роботи по розкопуванню колодязя для рятування потерпілого. Під'ємним краном забезпечено фіксацію бетонних стінових кілець колодязя.

Роботу значно ускладнював маленький діаметр труби колодязя. Нажаль, постраждалий громадянин загинув. Усі деталі події наразі встановлюються.

Всього було залучено 7 одиниць техніки та 24 рятувальника від ДСНС Одеси, 2 екскаватори, 1 фронтальний навантажувач та кран - від громади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...