• Головна
  • Одеські бізнесмени та держслужбовці обговорять, як боротися з корупцією
Новини компаній
11:00, 25 липня 2018 р.

Одеські бізнесмени та держслужбовці обговорять, як боротися з корупцією

Новини компаній
Одеські бізнесмени та держслужбовці обговорять, як боротися з корупцією

2-7 липня в Одесі пройде семінар з питань доброчесності та запобігання корупції, організований Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні та Всеукраїнською Мережею Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) за підтримки Ради бізнес-омбудсмена та Національного агентства з питань запобігання корупції.

За словами організаторів, метою семінарів є підвищення рівня доброчесності бізнесу серед державних та приватних підприємств та презентацію найкращих практик впровадження антикорупційних програм серед успішних компаній.

В рамках семінару обговорюватимуться: механізми запобігання корупції, які передбачають залучення бізнесу на національному рівні, антикорупційні програми в держевних закупівлях та практична користь для бізнесу від впровадження принципів доброчесності та комплаєнсу.

Представники Національного агентства з питань запобігання корупції, Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу, а також бізнес структур представлять:

  • Антикорупційні програми: Переваги та можливості для публічного та приватного секторів
  • Впровадження доброчесності на практиці: Основні механізми оцінки корупційних ризиків
  • Успішний український досвід отримання додаткової вигоди від прозорості
  • Поради для впровадження комплаєнсу та ділової доброчесності

На семінари запрошують представників приватних, державних та комунальних підприємств, місцеві органи виконавчої влади (обласні та районні державні адміністрації), а також органи місцевого самоврядування, представників громадських організацій, уповноважені підрозділи з питань запобігання корупції та протидії корупції в місцевих адміністраціях, лідерів громадянського суспільства та засоби масової інформації.

Участь у семінарі безкоштовна за умови обов’язкової попередньої реєстрації. Зареєструватися для участі в семінарах можна за посиланням .

У разі виникнення у Вас будь-яких питань щодо реєстрації або інших питань просимо звернутися до Анни Попової за телефоном: +38(067) 543-70-33 або електронною поштою: [email protected].

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...