• Головна
  • Рабінович звернувся до НАБУ з приводу французької дачі Льовочкіна за 40 млн євро
18:55, 1 липня 2017 р.

Рабінович звернувся до НАБУ з приводу французької дачі Льовочкіна за 40 млн євро

Сергій Льовочкін володіє елітною нерухомістю на Лазуровому узбережжі Франції. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив народний депутат Вадим Рабінович.

Вілла колишнього глави Адміністрації президента Януковича знаходиться у французькому містечку Сен-Жан-Кап-Ферра, в бухті Середземного моря, і оформлена на громадян Кіпру через ряд фіктивних фірм, зареєстрованих в Люксембурзі і Данії,- пише "Главком".

Рабінович звернувся до НАБУ з приводу французької дачі Льовочкіна за 40 млн євро, фото-1

Згідно із земельним кадастром міста Сен-Жан-Кап-Ферра, володіння українського політика Сергія Льовочкіна простягаються на п'ять земельних ділянок, об'єднаних однією поштовою адресою.

Рабінович звернувся до НАБУ з приводу французької дачі Льовочкіна за 40 млн євро, фото-2

Перш ніж потрапити у власність українського політика, дана вілла належала спочатку сім'ї, яка займалася вантажними перевезеннями, а після німецьким бізнесменам, які виготовляли зброю.

На думку Рабіновича, французька нерухомість Льовочкіна є не тільки втіленням мрій даного українського політичного діяча, а й чудовою нагодою простежити за рухом незаконно отриманих коштів в офшорних компаніях, а також задокументувати участь Льовочкіна в інших, не менш резонансних, справах.

За деякими оцінками, вартість даної нерухомості становить не менше 40 млн євро.

Рабінович підкреслив, що інформація, яка з'явилася в ЗМІ, про покупку ним земельної ділянки на острові Сен-Мартен за $12 млн, є провокацією і брехнею, поширеною прес-службою Льовочкіна з метою дискредитації.

«Буквально кілька тижнів тому я звернувся до правоохоронних органів України з проханням дати мені відповідь і розслідувати наявність на найпрестижнішому півострові Франції в найдорожчому районі квартири (будинку, замку) народного депутата України Сергія Льовочкіна. Відправив їм матеріали, які основані на розслідуваннях журналіста Сергія Лещенка. У відповідь, боячись розслідування, пан Льовочкін зліпив цю безглузду фальшивку про «покупку мною острова», вважаючи, що він цим прикрився», - написав на своїй сторінці Рабінович.

Рабінович звернувся до НАБУ з приводу французької дачі Льовочкіна за 40 млн євро, фото-3

Він також зазначив, що всі наявні у нього матеріали з приводу французької нерухомості Льовочкіна спрямовані в НАБУ і Службу безпеки України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...