Реклама
14:18, 18 грудня 2016 р.

Як виробляються перчатки ПВХ

Реклама

Сьогодні виробництво перчаток пвх затребуване як ніколи. Робітники, електрики, будівельники, археологи і прості дачники не можуть обійтися без захисних перчаток. Вони призначені для захисту шкіри рук від різних пошкоджень, травм, опіків, подряпин, що перешкоджають утворенню мозолів, так і просто захищають від потрапляння пилу і бруду. При цьому такий виріб жодним чином не обмежує рухів і не порушує звичного комфорту робіт. Пальці зберігають свою спритність і силу хватки, а не потіють долоні за рахунок властивості тканини пропускати повітря і вологу. Якщо вам в господарстві потрібні такі корисні «помічники» заходьте на сайт favorit-torg.com.ua – качественные хозтовары оптом Украина.  

Особливості виробництва

Для виробництва перчаток пвх не потрібно високотехнологічне обладнання та великий штат співробітників. Даний цикл виробництва максимально автоматизований. Що для нього потрібно в першу чергу? По-перше, це пряжа бавовняна, вовняна, напівшерстяна і штучна. Щоб виготовити манжети потрібно гумка для цього портібно нитка обплітають бавовною. Для додання додаткових властивостей додаються й інші матеріали. Приміром, щоб перчатки пвх, наприклад такі як перчатки хб з пвх «хвиля» (1/10 пар), змогли захистити від порізів, потрібно кевларовая нитка. Виріб, призначений для роботи в умовах підвищених температур, проводиться з використанням тефлоновою нитки.

Етапи виробництва на в'язальних машинах

Виробництво перчаток складається з декількох етапів:

  • Першим ділом потрібно задати параметри майбутніх перчаток пвх кількість петель і рядів. На одному обладнанні кількість ланок змінюється на пластиковій ланцюжку, на іншому розміри виводяться на цифрове табло, де можна побачити всі етапи процесу виготовлення.
  • В'язати перчатку верстат починає з кінчиків пальців, коли приходить черга манжети, додається гумова нитка.
  • Для обробки краю манжети використовується оверлок і поліефірна нитка.
  • Для нанесення покриття ПВХ використовується метод трафаретного друку. У спеціальній машині програмується матриця малюнка, який потім штампується на поверхні перчатки.
  • Далі перчатки проходять етап сушки і упаковки.

По адресу http://favorit-torg.com.ua/work-gloves-optom/ возможно купить качественные рабочие перчатки оптом дешево, рабочие перчатки оптом Украина доступны от минимальной суммы заказа в 500 гривен.

Дуже важливо застосовувати тільки якісні матеріали. Першокласна продукція, така як перчатки хб з пвх «профі», може вийти лише при дотриманні трьох умов: наявності кваліфікованих кадрів, надійної та високоточної лінії виробництва і кращих матеріалів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЯквиробляютьсяперчаткиПВХ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...