Продажа и аренда недвижимости в Одессе

Я хочу
Нерухомість
Район
Ціна
Тип
Жилий комплекс
Стан
Кімнат
Автомісць
Поверх
Поверховість
ділянка
Загальна площа, кв.м.
Житлова площа, кв.м.
Площа кухні, кв.м.
Показати

Останні оголошення

Я хочу
Нерухомість
Ціна
від
до
Валюта
Район
Показати

Як вибрати нерухомість в Одесі?

У місті є безліч будівель, кількість яких збільшується з кожним роком. У розділі "Нерухомість в Одесі" можливо купити, зняти, продати квартиру або офіс. На сайті можна знайти такі приклади сучасної архітектури: Перлина, Кошкін дім, Армійський тощо.

Нюанси вибору нерухомості в Одесі?

Орендувати або продати нерухомість можливо, вибравши зручне місце розташування. Крім новобудов, розміщується інформація про вторинний ринок. Для вибору приміщення необхідно заповнити спеціальну форму, вказавши при цьому:

  • Скільки має бути кімнат.
  • Бюджет.
  • Район проживання.
  • Який поверх.

Після цього можливо переглянути всі доступні оголошення. Для вибору приватного будинку, присутні готові споруди, які продаються. Також є ділянки землі, щоб побудувати власну дачу або котедж.

Присутні у розділі також нежитлова нерухомість: офісні приміщення та інші комерційні пропозиції. Тут можливо розмітити власний бізнес, підібравши зручне місце розташування. Надається можливість оренди цехів з правом викупу.

На сторінці є карта, на якій позначено актуальні для купівлі приміщення. Оренда нерухомості може здійснюватися на різні терміни: довгостроково або короткочасно. Договір оформляється за участю агентства нерухомості або самостійно.

Оголошення можуть розміщуватися від посередників або безпосередньо від власників. Зазвичай ця інформація вказується в описі до приміщення. Для того щоб квартиру швидше купили або зняли, необхідно додати розлогий опис з додатковими фотографіями. Слід уважно дотримуватися зазначеної форми заповнення, і тоді труднощів не виникне. За допомогою сайту орендувати або продати приміщення тепер просто і швидко.

Показати
Відповідальний за розділ
Євгенія
При возникновении проблем с оплатой услуг, просим обращаться:
Телефон: (098) 286 94 85
Skype: live:content.citysites