За мотивами п'єси Альдо Ніколаї "Залізний клас".

Владислав Костика та Денис Фалюта розділили між собою премію за найкращу чоловічу роль (Вистава "Старі") на міжнародному театральному фестивалі «Vasara” – Друскінінкай, Литва, 2018 р.

Ольга Балабанова:

"Ми не хочемо про це знати. Ми намагаємося не думати, оминати в розмовах, уникати теми. Тому що колись це станеться з усіма нами – ми постаріємо. Станемо нестерпними для своїх дітей та онуків, вередливими старими. Хоча зовсім необов'язково вередливими – можливо, наймилішими склеротичними бабусями, але в якийсь момент все дійсно зміниться – час потече інакше, світ звузиться до 4-х стін, двору чи максимум – прилеглого парку, а головними стануть події далеко не світового масштабу. Якою вона буде - старість кожного з нас? Ми не хочемо знати.

Це вистава про нас, якими ми неодмінно станемо. Про наших рідних людей похилого віку, які так впізнаються в кожному образі.

Про те, як дивно у старості змінюються пріоритети, і якими важливими стають прості речі – увага один до одного, турбота, справжня щира дружба та відданість. Речі, які дійсно важливі завжди, але про які так легко забути в гонитві за ідолами матеріального світу.

І це одна з тих вистав, які дивишся з посмішкою та зі сльозами на очах одночасно. Тому що вона неймовірно зворушлива, до її героїв відчуваєш ніжну симпатію, ледь не на тактильному рівні причетність, коли кожне слово відгукується мурашками по шкірі, тому що так близько і по-справжньому, і так з твого життя.

Дивитися всім! Сміятися та плакати. Кохати. Зателефонувати батькам.

Жанр: Трагіфарс

Вікове обмеження: 15+

Тривалість: 100 хвилин

Дата прем'єри: 8 серпня 2017 року.

Спектакль йде російською мовою

Режисер: Олександр Оніщенко