Матеріали для монтажу та обслуговування систем GEB (Франція)

На жаль, оголошення застаріло
Матеріали для монтажу та обслуговування систем опалення та водопостачання

 герметики для різьби
Герметики, відомих європейських компаній: GEB Groupe BARTHELEMY (Франція), HENKEL KGaA (Німеччина), GO PLAST S.r.l. (Італія) для гідравлічних і пневматичних систем, що знаходяться під тиском і працюють в умовах вібрації.
 силікони, змащувачі, допоміжні засоби
Представляємо силікони, змазки, мастики, та інші допоміжні засоби для обслуговування і монтажу сантехніки. Ці матеріали користуються великим попитом не тільки серед монтажників-сантехніків але і серед більшості з нас, хто хоч раз стикалися з ремонтом квартир, будинків або офісів. Силікон призначений для герметизації швів в керамічній облицюванні санвузлів, ванних кімнат і кухонь, а також тріщин у зовнішніх поверхнях будинків. Мастила для труб використовують для швидкості та безпеки монтажу, також мастило гарантує правильну установку і з'єднання труб.
 догляд систем опалення та кондиціонування
Опалювальні системи в кожному будинку не можуть служити справно протягом дуже довгого терміну служби через вплив на них таких факторів, як забруднення, відкладення нальоту різного походження. Всі дані фактори сприяють руйнуванню труб, погіршенню їх працездатності, зниження експлуатаційних властивостей. Попередити такі наслідки може промивка систем опалення, та використання в них у якості теплоносія спеціально-призначених для цього рідин. Підібрати рідини для догляду за системами опалення та кондиціонування, рідини очищення, для видалення накипу, нейтралізації кислотності, антибактеріальні рідини для систем опалення відомої французької компанії GEB Groupe BARTHELEMY.
 вогнетривкі матеріали
Вогнетривкі матеріали для монтажу та обслуговування камінів, від французької GEB, що є найбільшим постачальником вогнестійких матеріалів для європейського ринку. Ущільнювальні вогнетривкі джгути, вогнетривкий клей для камінів і печей, вогнетривкий порошок, термомати, вогнетривка замазка — вся ця продукція допоможе надовго насолодитися теплом і затишком домівки і забезпечити максимальну безпеку будинку.
 матеріали для пайки
Сучасна пайка мідних труб - це використання екологічно чистих матеріалів в якості припою. Пропонуємо матеріали для пайки труб, виробництва компаній SANHA Kaimer GmbH & Co., KG (Німеччина) і GEB Groupe BARTHELEMY (Франція).
Рубрики
Ремонт, будівництво Обладнання
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Выезд мастера на замер и составления сметы на работы - БЕСПЛАТНО Выполняем следующие работы: Демо...
00:01, 15 квітня
Изготовим и доставим новый сборно-разборной секционный ГАРАЖ с односкатной и двускатной крышей. Мы...
13:16, 18 квітня
Подшипники , шарики , ролики , манжеты различных типоразмеров и модификаций к автотракто
10:25, 16 квітня
Компанія «Матіан-Трейд» продає на будмайданчики Києва та Київської області високоякісну бетонну про...
17:08, Вчора
Купити тканину Commercial 95FR для захисту від сонця Європейського виробника. Оберіть колір тканини,...
21:17, 15 квітня
Сертифікація бензинових генераторів, дизельних генераторів, акумуляторів, зарядних станцій, буржуйок...
09:17, 8 квітня
Хочете додати 048.ua на головний екран і бути в курсі новин?