Запрошуємо до вступу на факультет цивільної та господарської юстиції Національного університету "Одеська юридична академія"

На жаль, оголошення застаріло
Факультет Цивільної та господарської юстиції (далі – ФЦГЮ) є єдиним в Україні структурним підрозділом, Національного університету «Одеська юридична академія». Факультет Цивільної та господарської юстиції – лідер вступної кампанії 2018р.
ЗНО, які потрібно для вступу на ФЦГЮ:
• українська мова та література;
• історія України
• англійська мова або математика
ФЦГЮ забезпечує усіх студентів проживанням у гуртожитку «Приморський» номер 9.
Знаходиться 15 хвилин до факультету.
ФЦГЮ здійснює поглиблену підготовку високо кваліфікованих спеціалістів в різних галузях права, а саме:
1. Цивільне право та судочинство;
2. Господарське право та судочинство;
3. Міжнародне приватне право;
4. Сімейне та спадкове право;
5. Договірне право;
6. Податкове та митне право;
7. Земельне та житлове право;
А також за абсолютно новими навчальними дисциплінами, які дозволяють студентам в майбутньому реалізувати себе як першокласними в таких нових галузях як:
«ІТ-право». На сьогоднішній день юрист в сфері ІТ-права є найпопулярнішою і затребуваною професією юридичної кадрового потенціалу. У більшості випадків це стосується зарубіжних ІТ-компаній, які вийшли на український ринок.
Тематика навчального курсу складається з таких тем: Bitcoin, Смарт-контракт, крипто валюти, електронна комерція, ІТ і заповіт,електронні реєстри і спадкування, віртуальна власність, технологія Блокчайн тощо.
«Електронне судочинство». У сучасному світі вже давно існують «електронні уряди», «електронні суди» та інші форми застосування ІТ. Україна активно включилася в ці процеси. Вигода від широко розрекламованого «електронного суду» абсолютно очевидна. Під поняттям «електронний суд» можна мати на увазі різні технології, які застосовуються в судочинстві.
«Медіація». Навчальний курс з медіації спрямований на формування у студентів професійних умінь і навичок прогнозування, передбачення, врегулювання, вирішення та подолання наслідків конфліктів в різних сферах юридичної практики, таких як посередництво, ведення переговорів, арбітраж та ін. Мета даного курсу – ознайомити студентів з психологічної та юридичної специфікою процесу медіації, тактикою його проведення, особливостями застосування різних прийомів і технологій; навчити їх вирішувати проблемні і конфліктні ситуації конструктивно, шляхом ведення переговорів.
«Спортивне право». Предметне вивчення українського та міжнародного законодавства в області захисту прав спортсменів стане доступним для студентів магістратури.
Професійним українським спортсменам часто доводиться стикатися з юридичними тонкощами, особливо на етапі укладання першого контракту. Особливо на початковому етапі кар’єри необхідна участь грамотного юриста, який би спеціалізувався саме в сфері спорту.
Як правило, свій агент у футболіста з’являється не відразу, тому фахівцві з правових питань особливо потребують молоді гравці. Адже тривалість контракту може становити до декількох років, а прописані в ньому умови не завжди на перший погляд зрозумілі недосвідченому в правових питаннях спортсмену.
В юридичній підтримці потребують і гравці баскетбольних клубів. За словами капітана команди БК «Динамо Одеса» Ярослава Скрипця, спортивні контакти мають, як правило, безліч нюансів. Окремими пунктами обумовлюються такі моменти як підвищення або зниження спортивної майстерності, за це, відповідно, спортсмен преміюється або на нього накладаються штрафні санкції.
Після закінчення факультету Цивільної та господарської юстиції студенти матимуть можливість працювати в державних органах, зокрема:
1. Міністерстві юстиції України;
2. у судах;
3. Службі безпеки України;
4. Національній поліції України;
5. у прокуратурі;
6. Національному антикорупційному бюро України;
7. Державній фіскальній службі України;
8. здійснювати нотаріальну та адвокатську діяльність;
9. працювати приватними виконавцями;
10. займатись правовим консалтингом у державному та приватному секторах економіки;
11. очолювати юридичні департаменти органів державної влади та місцевого самоврядування.
На факультеті діють органи студентського самоврядування:
• Студентська рада;
• Студентське наукове товариство;
• Студентська профспілкова організація, які безпосередньо сприяють організації наукових та святкових заходів, розвивають комунікативні та організаторські здібності студентів.
Впродовж останніх трьох років студенти факультету Цивільної та господарської юстиції займають перші місця на щорічній університетській олімпіаді з правознавства, а також досягають високих показників на всеукраїнському рівні. ФЦГЮ займає передові позиції в академічній спортакіаді, студенти досягають високих спортивних результатів у всеукраїнських олімпіадах. Гордістю ФЦГЮ є учасники Олімпійських ігор, переможці та призери багатьох спортивних турнірів і чемпіонатів України, Європи та світу.
Щорічностуденти навчаються, стажуються, підвищують кваліфікацію за кордоном;зокрема у Польщі (навчальні візити в Конституційний Трибунал та іншісудові органи, участь у міжнародній програмі «StudytourstoPoland»),Швейцарії (стажування в юридичних фірмах J. & C. Bollag, Caputo&Partners), Австрії (приймають участь у Літній школі з європейського приватного права в Зальцбургському університеті, Європейському форумі зпитань європейської інтеграції), Франції (проходять навчання по програмі LLM в Університеті Ліон ІІІ імені Жана-Мулена).
На базі Центру культури факультету, який складають вокальна і танцювальна студії, а також команда КВК.
Вокалісти – учасники вокальної студії, мають музичну освіту, є призерами та лауреатами міжнародних, обласних, міських, та, звичайно, академічних вокальних конкурсів різних жанрів.
Танцювальна студія налічує одразу два танцювальні колективи. Їх учасники – професійні танцюристи, що виконують хореографічні номери також у всіх існуючих жанрах.
Команда КВК факультету вже традиційно займає перші місця на шпальтах академічного гумору. Вони є учасниками Ліги сміху,переможцями головного конкурсу КВК університету – гра за кубок Президента НУ «ОЮА», та призерами й лауреатами подібних конкурсів на міському та обласному рівнях.
Факультет Цивільної та господарської юстиції веде активне життя. ФЦГЮ проводить: велозаїзди; спортивні ранки; катання на ковзанах та роликах; гру в пейнтбол; благодійні кіновечори « Море рядом» та благодійні запуски ліхтарів; благодійні акції «скажи -ні курінню» та « День посмішок»; поїздки в дитячі будинки ; літературні вечори та квести.
Рубрики
Освіта Юридичні послуги
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Для вивчення іспанської мови в Іспанії існує безліч курсів та мовних шкіл. Іспанія надає чудову можл...
09:28, 16 квітня
Мрієте про навчання в країні з багатою історією, вражаючою культурною спадщиною та провідними універ...
09:28, 16 квітня
Досвідчений кримінальний адвокат у Києві Вас викликають до поліції, прокуратури чи суду? Порушено...
16:52, 19 квітня
Пропонуємо ряд послуг з оформлення сертифікатів ISO: - Сертифікат на систему управління як...
10:02, 23 квітня
Профессиональная помощь адвокатов по гражданским, хозяйственным, административным и уголовным делам....
10:08, 12 квітня
Курси перукар - універсал, манікюр і педикюр, візажіст - стиліст, імиджмейкер - стиліст, нарощування...
14:00, 11 квітня
Хочете додати 048.ua на головний екран і бути в курсі новин?