Квартира с панорамним краевидом на море в Чорноморську

На жаль, оголошення застаріло
Найкраща пропозиція в Чорноморську. Простора двокімнатна квартира на першій лінії моря!

Продається ексклюзивна двокімнатна квартира по вул. Паркова 48 у Чорноморську, розташована на першій лінії моря. Це унікальна можливість придбати житло з прекрасним видом на мальовничі пейзажі Чорного моря. Наше агентство нерухомості СТМ Нерухомість у Чорноморську пропонує цю нерухомість за ексклюзивним договором.

Місто Чорноморськ - розташований на півдні України біля берега Чорного моря, що забезпечило йому сприятливий клімат і чисте повітря. Сучасний Чорноморськ є активно розвинуте курортне місто з гарною інфраструктурою і транспортною доступністю. У літню пору року він заполонений відпочиваючими настільки, що чисельність населення практично потроюється. Найбільший муніципальний пляж має Блакитний прапор - нагородою, яка підтверджує, що морська вода придатна для безпечного купання і відповідає високим стандартам якості. Ринок нерухомості Чорноморська завжди сповнений пропозиціями на будь-який смак, а ціновий діапазон дозволяє кожному обзавестися власним простором. Багато хто віддає перевагу купити квартиру з краевидом на море і узбережжя, де відкриваються мальовничі пейзажі і панує сприятлива атмосфера.

Елітний мікрорайон Моноліт в Чорноморську, де побудований будинок на вулиці Паркова 48, район який знають і дуже люблять жителі міста. Компактність, розташування, якість будівництва будинків, упорядковані території, близькість моря і центр міста. Дуже важливо для якісного життя.

Пропонована двокімнатна квартира знаходитися в побудованому будинку в районі Моноліт на 6 поверсі семиповерхового будинку з ліфтом, в першій береговій лінії, в п'яти хвилинах ходьби від моря. Всього 3 квартири на поверсі. Теплий дім побудований з пустотілого червоної цегли. Нестандартне планування. Відмінний сучасний ремонт. Упорядкована прибудинкова територія. Паркінг, дитячий майданчик, школа, дитячий сад, супермаркет, кафе, ресторан, зони для відпочинку, все що необхідно для комфортного життя перебувае поруч.

Нерухомість у Чорноморську яку ми продаємо це, двокімнатна квартира по вул. Паркова 48 в Чорноморську, в мікрорайоні Моноліт, на першій лінія моря. Це простора 2-х кімнатна квартира з нестандартним плануванням, загальною площею - 83,7 кв. м. і висотою стель - 2.86 метри, комфортна для життя з дуже красивим краевидом на море. Відкрита панорама на море, панорамне скління, відмінна шумо та звукоізоляція, квартира світла і сонячна. Функціональне планування. Відмінний сучасний ремонт. Добротна вбудована і мобільні меблі, побутова техніка, світильники, залишаються в квартирі. Індивідуальне опалення та гарячу воду забезпечить сучасний двох контурний газовий котел. В квартирі 2 вбудованих шафи, є і окрема комора в коридорі. У квартирі - домофон, ліфт, санвузол, броньовані двері, кондиціонер, відео-домофон на вхідних дверях у квартиру, сучасні прилади обліку. Дві великі лоджії, одна з них повністю засклена. Чиста й облаштована парадна обладнана домофоном.

Ця квартира, втілює у собі здійснення мрії багатьох людей –прокидатися вранці і бачити море! Виявляється, це мрія, яку просто втілити в реальність.

Характеристіка квартири:

Загальна площа - 83,7 м.кв.
Висота стель - 2.86 м.
Балкони 2 шт. - площею 1.9 м.кв. і 2 м.кв.
Кухня - 27.4 м.кв.
Кімната - 21 м.кв.
Кімната - 10.7 м.кв.
Коридор - 11.8 м.кв.
Санвузол роздільний - 6.1 м.кв. і 1.3 м.кв.
Додаткове приміщення (комора) - 1.5 м.кв.
Ціна цієї унікальної квартири становить 107 000 доларів, і ми готові обговорити можливість торгу.

Важливо зазначити, що при купівлі цієї квартири всі податки з оформлення купівлі-продажу будуть повністю сплачені власником. Це означає, що ви звільняєтеся від додаткових витрат на податки і можете сміливо розпочинати операцію. Ми гарантуємо прозорість і законність усіх процесів оформлення, а також надамо вам повну інформацію і документацію, пов'язану з купівлею-продажем цієї квартири.

Це найкраща пропозиція на ринку нерухомості Чорноморська, і ви можете стати її щасливим власником уже сьогодні!
Не пропустіть можливість здійснити свою мрію про життя на березі Чорного моря. Залиште заявку зараз, щоб отримати повну інформацію по цій квартирі.

Зв'яжіться з нами за телефоном +38 099 562 43 21 (WhatsApp, Viber, Telegram) і дізнайтеся всі деталі. Ми будемо раді допомогти вам придбати цю унікальну квартиру в Чорноморську і зробити вашу мрію про життя на морському узбережжі реальністю.
Рубрики
Різне
CTM-Group, Недвижимость за рубежом
Показати номер
Одесса, улица Прохоровская, 42
+380 (99) 562-43-21 Viber, WhatsApp
12
дуже добре
Я рекомендую
0 переглядів у квітні
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Предлагаем вам окунуться в атмосферу легкого экстрима, провести день с ветром в поле, ну, и конечно...
09:54, Сьогодні
Выездная свадебная церемония от Ведущей - Татьяны Катрич, это яркое, трогательное и незабываемое нач...
07:34, 16 квітня
Установка, замена, ремонт, смазка дверных замков, ручек, сердцевин. Тел. 0669952906 Вайбер, Телеграм...
15:25, 16 квітня
Сайт компании alternativa-ra.od.ua - Оклейка плёнками ORACAL. (витрины, роллеты, брендировани...
11:13, 15 квітня
Курси німецької мови за кордоном – це занурення у мовне середовище та покращення своїх навичок спілк...
09:28, 16 квітня
Траверса палетні, розмір 2700 * 140 * 40 Навантаження на палетомісць до 900 кг Довжина 2700 мм...
12:32, 23 квітня
Хочете додати 048.ua на головний екран і бути в курсі новин?