• Головна
  • Зимовий відпочинок у готелі «Арніка» - захоплююче, весело і безтурботно!
Реклама
12:30, 19 грудня 2014 р.

Зимовий відпочинок у готелі «Арніка» - захоплююче, весело і безтурботно!

Реклама

Вас давно приваблювали екскурсії у Карпати? Ви любитель організованого відпочинку, насиченого веселими та корисними розвагами, вилазками-пікніками на природу, водоспадами, монастирями і іншими цікавими пам'ятками? Тоді готель "Арніка" - саме те, що ви шукали. Досить лише забронювати місце в готелі.

Карпати не дарма називають країною чудес. Відпочинок у Карпатах здатен підкорити серце навіть найзапеклішого фаната життя у мегаполісі. Це наче велетенський природний Диснейленд, ворота якого завжди відкриті - "Ласкаво просимо! " Важко передати емоції, що наповнюють тебе у перші моменти, коли починається ваша відпустка у Карпатах. Перед вамит відкривається панорама гір на тлі сліпучо-синього неба, вершини яких укриті білими хмарами. Стоїте заворожені такою красою, тільки повертаєтеся на всі боки і зачудовано промовляєте: "Боже, як красиво!!!".

О5

О5

 

А уранці, коли ви виходите на ганочок вдихнути морозного чистого повітря і сказати Карпатам "добрий ранок", перед вами являється картина вишикуваних в ряд величних смерек, що підпирають купол неба. Не дивно, що можна втратити дар мови і забути, навіщо вийшли на ганок. Саме так починається казковий відпочинок в Карпатах.

О1

О1

Гріх в будинку сидіти в таку погоду. Беріть друга з собою і відправляйтеся на екскурсію по казковій країні Карпати, пірнай в сніг і перекидайся, прокладай нові стежки і милуйся заходом. А яке блаженство, розкинувши руки, впасти в снігове покривало, спостерігати за верхівками дерев, які нестримно тягнуться увись, слухати тишу - в Карпатах вона особлива, загадкова, мов у перший день творіння світу... Легкі сніжинки прикрашають ваше волосся і вії, а ви прислухаєтеся до гірського струмка, який в такт співу червоногрудого снігура з кришталевим дзвоном мчить до підніжжя гір.

О2

О2

Зимові Карпати - це магічне місце, загадкове і урочисте. Ці древні, овіяні легендами гори зціляють під час не тільки душу, але й тіло. Зимовий відпочинок в Карпатах - це найсвіжіше в Україні повітря. Адже Карпати не забиті автомобільними пробками, не забруднені заводами.

До того ж зимовий відпочинок в Карпатах подарує вам відчуття, що ви знаходитеся вдома. Тут дуже привітні і гостинні люди, смачна кухня і безліч розваг – все це дарує вам зимова відпустка у Карпатах.

Ви втомилися ходити по заметах? Візьміть лижі, тюбінг - і вперед назустріч вітру! Це незабутні враження - коли спускаєшся з високих гір, швидкість захоплює дух, а адреналін кричить сильніше за луну. Зимовий відпочинок у Карпатах дарує незабутні враження всім гостям.

О3

О3

Ви відчуваєте, що активних розваг зимовий відпочинок у Карпатах подарував вам більше, ніж треба? Терміново необхідно розслабитися! В цьому вам допоможе класична фінська сауна і басейн з теплою і м'якою мінералізованою водою.

О4

О4

А якщо ви зголодніли, то на вас чекає верховинська кухня з гарячим глінтвейном і закарпатським медом. Подадуть вам і традиційний банош, і смажену форель, і домашню картопельку. Смачні та корисні страви та напої – цим славиться зимовий відпочинок у Карпатах.

 Сформувати зимовий відпочинок у Карпатах можна тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...