• Головна
  • Поповнення в Одеському зоопарку
15:01, 14 грудня 2009 р.

Поповнення в Одеському зоопарку

В Одеському зоопарку левиця Сіма обзавелася трьома нащадками. Як розповіли кореспонденту 048.in.ua в адміністрації зоопарку, левенята (2 самці і самиця) почувають себе добре. Однак наразі виникла проблема з годуванням дитинчат - їм не вистачає молока матері. Проблеми з лактацією у Сіми виникали і під час минулого материнства. Лікарі догодовують малят сумішами.

Незабаром планується обмін левенят на інших тварин. Котенята поїдуть до зоопарку, в котрому є левиця-годувальниця. На заваді вирощуванню левенят в одеському звіринці стали також житлові умови.

Директор зоопарку Юрій Кучеренко визнає, що нинішній ряд котячих вольєрів не відповідає належним нормам. У зв ’ язку з цим у планах на наступний рік – реконструкція вольєрів для представників родини котячих і спорудження сучасного тигрятника. З обласного бюджету 2010-го року передбачається виділити на потреби Одеського зоопарку 10 млн. 300 тис. гривень. «Більше половини цих коштів йде на сплату комунальних послуг та виплату заробітної плати працівникам. Решту ми плануємо витратити на спорудження тигрятника, за котрий було би не соромно», - підкреслив Юрій Кучеренко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...